Haza > Kiállítás > Tartalom

Mesterséges kő tisztítási módszer

Jul 27, 2017

1, a mesterséges kő tisztítási módszer: mesterséges kő egy sűrű anyag szintetikus szilárd pórusokat, szennyezés-ellenálló, így a legtöbb foltok a műkő nem jelent veszélyt. Napi szükség van csak egy egyszerű tisztítási és karbantartási lehet például a mesterséges kő asztal vízzel foltok vagy nagy foltok, lehet használni, hogy törölje le a nedves ruhát mosószer vagy szappan.

2, kerülje a magas hőmérsékletű tárgyak közvetlen fel: mesterséges kő rossz hővezető képesség, közvetlenül a tűzhely vagy a sütő, a mikrohullámú sütő forró edény, forró edény vagy más magas hőmérsékletű készülék okozhat a mesterséges kőfelület által okozott repedés. A napi használatra használható az edénytartó gumi lábával, vagy az asztalon egy hőszigetelő párnával. Ezenkívül a mesterséges kőtáblát nem lehet közvetlenül a forró víz után leöblíteni.

3, kerülje az erős vegyi anyagokkal történő érintkezést: a mesterséges kő hosszan tartó károsodást okoz, de továbbra is fenn kell tartani az erős vegyi anyagokkal, például festékkel, fém tisztítószerrel, tisztítószerrel stb. Való érintkezést. Ha a fentiekkel érintkezik, A mesterséges kő felülete rengeteg szappannal és vízzel.

4, kerülje a nehéz vagy éles tárgyak ütközését: ne hagyja, hogy a nehéz vagy éles tárgyak közvetlenül érintkezzenek a konyhai vágódeszka vágódeszka felületével, bár a mesterséges kő szilárd és tartós, de így csúnya karcolásokat hagy.

5, próbálja megőrizni a mesterséges kő száraz, mert a víz sok fehérítőt és skálát tartalmaz, a tartózkodási idő túl hosszú, sápadt lehet, befolyásolhatja a megjelenést. Ezért vízfoltokkal törölje le rongyot rászorulva.