Haza > Kiállítás > Tartalom

Kína szállító imitáció beltéri és kültéri dekoratív mesterséges kő

May 08, 2017

A faux kőprojektek remek módja annak, hogy frissítsd otthonod vagy üzleted megjelenését. A kőburkoló panelek sokoldalúsága modern, rusztikus elemet is kínál otthoni belsőtervéhez. A kő, a csempe és a fa megjelenése egyre népszerűbb a formatervező szakemberek és a DIY-ers számára, mivel megfizethető és praktikus képessége arra, hogy minden unalmas helyet emlékezetes élménysé alakítson. Íme néhány trendi belsőépítészeti ötlet a faux kő sokoldalúságával.


Az egyik legnépszerűbb faux kő trendek közé tartozik a kőburkolat panelek telepítése a reggeli, a grillezés vagy a szeszesital bár körül. A faux kőlapok kiegészítik a gránit pultot és szekrényeket, gazdag, földi érzést adva a térnek. A GenStone kiterjedt faux kőstílus-gyűjteményével, a tökéletes szín- és textília-keverék megtalálásával a szoba még kellemesebb és modern hangulatot kölcsönöz.


Adjon hozzá egy szín és textúrát

Természetes kőből készült termékek chip és crack.

A faux téglaszekrények kiválóan hatnak az egyébként nem inspiráló térre. A faux téglák rendkívül sokoldalúak és alkalmasak bármilyen stílusszobában. Add eleganciát a konyhában, a valóságban a nappaliban vagy a modernitásban a fürdőszobában. Faux tégla panelek népszerűek a klasszikus vonzerő és az időtlen alkalmazkodóképesség miatt.

Hozd a szín és a textúrát, amit egy tipikus fehér fal nem tud versenyezni. A Nova Stone homlokzati téglaszerkezetei könnyebben telepíthetők és karbantarthatók, mint valódi téglák, így a faux téglák logikus választékot jelentenek a belsőépítészet számára.


Erős első benyomás létrehozása

A faux kő oszlopok és oszlopok funkcionálisak, de miért nem lehetnek dekoratívak? A Nova Stone halmozott kőoszlopos panelek segítségével könnyedén hozzáadhat egy oszlopot az osztályhoz és a kifinomultsághoz. A pillérek és oszlopok eleganciát és presztízst kölcsönöznek a térednek, míg a faux kő vagy tégla hozzáadásával csak a belsőépítészet látványát emeli ki.

A faux stone projektek csak egyre népszerűbbek, hiszen a tervezők és a fogyasztók felismerik a kiváló minőségű, alacsony költségű termékek hatását a tulajdonságaikra. Ilyen könnyű telepítés, nem bérelnek képzett