Haza > Kiállítás > Tartalom

Kandalló telepítés

Jan 17, 2017

1, a legaktívabb helyiségben lévő kandalló maximális hőhatást érhet el. Ha a helyiség magas, használja a szélt, hogy lassan elterelje a hőt az aktív területre.

2, a kandalló teljesen automatikus működtetése érdekében, a végső telepítés befejezésekor az elektromos csatlakozó és a vezeték csatlakozó doboz közelében.

3, ha egy duplex lakás, mint például a kandalló lehet elhelyezni a lépcsőn bekapcsolódni a platformon, a hő közvetlenül át lehet adni a felső szobába, vagy alsó szoba, hogy elérje a cél az energiatakarékosság.

4, tegye a kandalló padló is meg kell csinálni szigetelési kezelést. A különböző termékek különböző követelményei szerint. A nyitott fa kandalló nagyon nagy bázist igényel a Mars és a hamu terhelésére. Az üvegajtónak figyelembe kell vennie a láng beállítását is.

5, válasszon egy megfelelő bázis, akkor kérje meg a kereskedő segíteni, a kerámia, márvány és kő termékek jó választás. A kemencében a különböző stílusú színek és anyagok kiválasztása válik szükségessé. Alkoholos kandalló.

6, minden kandalló tervezése és építése szakmai ismeretekkel kell rendelkeznie a biztonságos és hatékony használat érdekében.