Haza > Kiállítás > Tartalom

A poliuretán panelek új tulajdonságai

Feb 20, 2017

A poliuretán panelek új tulajdonságai


Faux stone A panelek nagy sűrűségű poliuretánból készültek. A panelek és az iparvágányok a tényleges kőből, kőből és téglából készültek, így könnyűek, tartósak, reálisak és könnyen telepíthetők.

Függetlenül attól, hogy Ön lakástulajdonos vagy építő, telepíteni tudja a paneleket a költségek és az idő töredékéért. Kínálunk a legnagyobb választék a faux kőlapok / Tégla panel / faux fa panel és iparvágány a piacon ma!

Felületi megjelenés
Imitációs szimulált kőünk valódi kőnek tűnik és úgy érzi magát. De megfizethetőbb.

Struktúra

Természetes tökéletlenségek, habarcsvonalak és színek hűen reprodukálódnak, hogy lenyűgöző kőfalas textúrát hozzanak létre, valamint egy nagyszerű megjelenést. A falpanelek páratlan reális érzést kapnak.

Megtakarítás

Kerülje a magas falazási költségeket és egyszerűen telepítse a terméket saját magára. Pénzt takaríthat meg, és sokkal jobb minőségű lesz, mint valódi kő.

Építés

Könnyű és tartós; Négyzetméterenként kevesebb, mint 4 KGS. Sokkal világosabb, mint a Cast kő vagy más öntött típus. A legtöbb termékhez a szigetelés a víz-, szél- és hőmérsékletcsúcsoktól, valamint a szimulált kőlapoktól nem rothadás, penész vagy split

Alacsony karbantartás

Tisztítsa meg enyhe szappannal és vízzel; Könnyű nyomásálló mosásálló; A csempék és az összes falburkolat újrafesthető vagy festhető

Egyszerű telepítés

Használja közönséges asztalos szerszámokat, ragasztó- és befejező szögeket. Minden otthoni és kert projekthez