Haza > Kiállítás > Tartalom

Poliuretán faux kőlap

Mar 28, 2017

Termék leírás

Alapinformáció
  • Jellemző: Környezetvédelmi, tűzálló, könnyű súly, fém panel

  • Tűz minősítés: B

  • Tanúsítvány: CCC, SGS, ISO9001, CE

  • Egyedi: Egyedi

  • Valódi Hanyi falpanel gyár: kemény poliuretán hab: hangszigetelés

  • Szigetelt: Tűzálló

  • Védjegy: Nova Stone

  • Származási hely: Dongguan, Kína

termékleírás

Nova Stone szigetelt falpanel

Nova Stone kemény poliuretán habosító, A Nova Stone panel minőségét több mint 10 éve garantáljuk.

Nova Stone panel alkalmazás

A Nova Stone panel bármely olyan szerkezeti épületben használható, mint például a téglabeton szerkezet, a vázszerkezet, az acélszerkezet, a fa szerkezete, a könnyű üzemidő és az energiatakarékos rekonstrukció a régi épületek számára. Széles körben használják Carport, Hotel, House, Kioszk, Booth, Office, Sentry Box, Gárda, WC, üzlet, Villa, Raktár, Műhely, Üzem és így tovább.


Továbbá, a Nova Stone panel
A könnyű súly min. 3,8 kg / m2, könnyű keretezés, alacsony kezdeti építési költségek. Erős korrózióállóság, nagy tartósság és időjárásállóság stb.

Gyors telepítés a könnyű súly, kötés, telepítés és önkényesen vágási jellemzők, meghatározza a telepítés egyszerű, növeli a hatékonyságot, időt takarít meg.


Nova Stone panel előnye
Alacsonyabb költség Kevesebb idő a konstrukcióhoz
Nagyobb szilárdság és tartósság
Egyszerűbb kivitelezés kevesebb és alacsonyabb szakképzettséggel
Nagyobb biztonság és kényelem az utasok számára

Alacsonyabb környezeti hatások


A Nova Stone Panel, a nemzetközi könnyű építőanyag, integrálja a dekorációt, az energiahatékonyságot, a tűzállóságot, a hőszigetelést. A dombornyomott fém felületi textúrája mindenféle építészeti stílusra tervezhető és testreszabható: tégla, kőstílus, csempe, fa stílus stb., És több mint 100 féle szín közül választhat. A magréteg poliuretán hab, amely független, légmentesen horganyzó szerkezet. Hatékonyan szigeteli a hőt, hangot (Hővezetőképesség: 0,024 W / MK), a tűzvédelmi szint elérte a nemzeti szabvány B2 vagy B1 szintjét. A hátlap üvegszálas papír, amely tükrözi a hő visszavezetését. A Nova Stone Panel telepítése nagyon egyszerű és kényelmes, és a telepítést nem befolyásolhatja az időjárás és az éghajlat. Elnyertük az ISO9001: 2000 minőségbiztosítási rendszer tanúsítványt, high-tech vállalati tanúsítványt és a nemzetközi CE tanúsítványt.


Kiemelkedő előadások
A)
  1. A maganyag - kemény poliuretán habosítás a legfejlettebb és leginkább környezetbarát és hőszigetelő anyag. A hőszigetelés e hatása kevesebb mint 3% -kal csökken, miután ezt az anyagot 25 év alatt magas hőmérsékleten használják, ugyanakkor ez az anyag ötvözött üvegszálas papírral vagy hátsó hátsó alumínium fóliapapírral, amely garantálja a Hanyi Sandwich Panel Rendszer a hőszigetelés stabil és tökéletes hatásában.


2. A Nova Stone Panel System felépítése megszünteti a hő- és hideg híd hatását. A speciális légréteg beállíthatja a fal nedvességtartalmát, elkerülve a helyiségben lévő páratartalmat és a penészedést. Ugyanakkor, mivel a Nova Stone Panel kívülről van felszerelve a homlokzat védelmére, ami elkerüli a természet károsodását (szél, napsütés, eső, hó stb.) Az épülethez, ennek eredményeképpen a Nova Stone Panel System meghosszabbítja a Az épület .


B) A dekoráció tökéletes hatása
  1. A Nova Stone Panel speciálisan feldolgozható, és különböző stílusokká alakítható, mint például: tégla-textúra, kőzet-textúra, mozaik-textúra, héj-textúra, alumínium-bordás textúra stb. A minták gazdagok és színesek, Különböző építészet és javítja a szépség a modern épület.


C) Egyszerű kivitelezés
1. A Dry-hang módszer telepítéshez: a Nova Stone Panel fő anyaga a gyárban készül, az építkezésen a száraz-hang módszerrel telepítheti a terméket, az építési eljárás egyszerű, és nem szükséges Az épület homlokzatán sok munkát végeznek, ugyanakkor a termék súlya könnyű (3,7 kg / m2), és a telepítés egyszerű, és nem befolyásolja az évszakok, így a Hanyi Sandwich Panel System csökkentheti az építését időtartamát.
2. Tisztítsa meg a munka előrehaladását: a telepítés során nincs por, zaj és építési hulladék, így mindenféle költséget csökkentett, különösen az élő épületek felújításához, az építkezés nem befolyásolja az emberek életét és munkáját.
3. Sokoldalú és speciális kiegészítők: könnyű és kényelmes az építés során különböző és különleges tartozékokat használni, és minden tartozék jól illeszkedik a termékhez.
D) Költséghatékony teljesítmény
1. Amikor szigetelő anyagot választunk, nemcsak a hővezetőképességet kell figyelembe vennünk, hanem a különböző szigetelőanyagok tömegét is ugyanolyan hőállósággal kell figyelembe venni. Minél vastagabb az anyag, annál kevésbé kényelmes az építkezés, és a nagyobb térfogat növeli az épületre nehezedő terheket, így közvetve növeli a költségeket. A Nova Stone Panel nagyon könnyű, és csökkentheti a burkolatot a falszerkezetre, és a szigetelés kettős hatását érheti el, és különböző, különböző területek energiatakarékos igényeit elégítheti ki.
2. Tökéletes minőség és stabil teljesítmény: A Nova Stone Panel automata és iparosított termékcsaláddal készül, így stabil kémiai és fizikai szerkezete van, a termék 99% -a korlátozza a határt.
3. Hosszú élettartam és alacsony karbantartási költség: az élettartam elérheti a 45 évet. A tetejét speciálisan feldolgozzák, így hordható, savas és lúgálló, és hosszú időn keresztül garantálja a homlokzat gyönyörű megjelenését. A Nova Stone Panel építési költsége alacsonyabb, mint a többi anyagé.