Haza > Kiállítás > Tartalom

Poliuretán panel

Feb 22, 2017

Termék leírás

Alapinformáció
  • Jellemző: Környezetvédelmi, tűzálló, könnyű súly, fém panel

  • Tűz minősítés: B

  • Tanúsítvány: CCC, SGS, ISO9001, CE

  • Egyedi: Egyedi

  • Valódi Hanyi falpanel gyár: kemény poliuretán hab: hangszigetelés

  • Szigetelt: Tűzálló

  • Védjegy: Nova Stone

  • Származási hely: Dongguan, Kína

termékleírás

Nova Kő szigetelt falpanel

Nova Kő anyaga kemény poliuretán habosítás, garantáljuk a minőségi Nova Kő panel több mint 45 éve.

11 stílus van (kicsi kőstílus, új tégla, finom tégla, durva tégla, kőstílus, csempe, mozaik, lapos stílusú / márvány stílus, fa stílus, hullámos stílus) és több mint 100 színben Az Ön választására. Így illeszkedhetnek az épület bármilyen stílusához.


Nova Kő panel alkalmazása

Nova Kő panel lehetne használni bármilyen szerkezeti épületek, mint a tégla-beton szerkezet, vázszerkezet, acél szerkezet, faszerkezet, könnyű órával és energiatakarékos felújítás a régi épületek. Széles körben használják Carport, Hotel, House, Kioszk, Booth, Office, Sentry Box, Gárda, WC, üzlet, Villa, Raktár, Műhely, Üzem és így tovább.


Sőt, Nova Kő panel
A könnyű súly min. 3,8 kg / m2, könnyű keretezés, alacsony kezdeti építési költségek. Erős korrózióállóság, nagy tartósság és időjárásállóság stb.

Gyors telepítés a könnyű súly, kötés, telepítés és önkényesen vágási jellemzők, meghatározza a telepítés egyszerű, növeli a hatékonyságot, időt takarít meg.


Nova Kő panel előnye
Alacsonyabb költség Kevesebb idő a konstrukcióhoz
Nagyobb szilárdság és tartósság
Egyszerűbb kivitelezés kevesebb és alacsonyabb szakképzettséggel
Nagyobb biztonság és kényelem az utasok számára

Alacsonyabb környezeti hatások


Nova Kő panel, a nemzetközi könnyű építőanyag, integrálja dekoráció, energiahatékonyság, tűzálló, hőszigetelő együtt. A dombornyomott fém felületi textúrája mindenféle építészeti stílusra tervezhető és testreszabható: tégla, kőstílus, csempe, fa stílus stb., És több mint 100 féle szín közül választhat. A magréteg poliuretán hab, amely független, légmentesen horganyzó szerkezet. Hatékonyan szigeteli a hőt, hangot (Hővezetőképesség: 0,024 W / MK), a tűzvédelmi szint elérte a nemzeti szabvány B2 vagy B1 szintjét. A hátlap üvegszálas papír, amely tükrözi a hő visszavezetését. A telepítés Nova Kő panel nagyon egyszerű és kényelmes, és a telepítés nem befolyásolja az időjárás és az éghajlat. Elnyertük az ISO9001: 2000 minőségbiztosítási rendszer tanúsítványt, high-tech vállalati tanúsítványt és a nemzetközi CE tanúsítványt.


Kiemelkedő előadások
A)
  1. A maganyag - kemény poliuretán habosítás a legfejlettebb és leginkább környezetbarát és hőszigetelő anyag. A hőszigetelés e hatása kevesebb mint 3% -kal csökken, miután ezt az anyagot 25 év alatt magas hőmérsékleten használják, ugyanakkor ez az anyag ötvözött üvegszálas papírral vagy hátsó hátsó alumínium fóliapapírral, amely garantálja a Hanyi Sandwich Panel Rendszer a hőszigetelés stabil és tökéletes hatásában.


2. A szerkezet Nova Kő Panel rendszer megszünteti a hő hatására és hőhíd. A speciális légréteg beállíthatja a fal nedvességtartalmát, elkerülve a helyiségben lévő páratartalmat és a penészedést. Ugyanakkor, mivel a Nova Kő Panel kívül helyezik, hogy megvédje a homlokzat, amely elkerüli a kárt a természet (szél, napsütés, eső, hó stb), hogy az épületet, ennek eredményeként Nova Kő Panel rendszer élettartamának meghosszabbítása Az épület .


B) A dekoráció tökéletes hatása
  1. A Nova Kő Panel speciálisan feldolgozott és lehetne tenni a különböző stílusok, mint például: tégla szerkezetű, kő-struktúra, mozaikos szerkezetű, héja-struktúra, alumínium-board-struktúra stb minták gazdag és színes és ki tudja elégíteni Különböző építészet és javítja a szépség a modern épület.


C) Egyszerű kivitelezés
1. Száraz-hang módszert használják: a fő anyaga Nova Kő Panel termelődik a gyárban, akkor telepítse a terméket száraz-hang módszer az építkezés, az építési eljárás egyszerű, és nem kell tennie, Az épület homlokzatán sok munkát végeznek, ugyanakkor a termék súlya könnyű (3,7 kg / m2), és a telepítés egyszerű, nem befolyásolja az évszakok, ezért a Hanyi Sandwich Panel System csökkentheti az építési munkálatokat időtartamát.
2. Tisztítsa meg a munka előrehaladását: a telepítés során nincs por, zaj és építési hulladék, így minden fajta költséget csökkent, különösen az élő épületek felújításához, az építkezés nem befolyásolja az emberek életét és munkáját.
3. Sokoldalú és speciális kiegészítők: könnyű és kényelmes az építés során különböző és különleges tartozékokat használni, és minden tartozék jól illeszkedik a termékhez.
D) Költséghatékony teljesítmény
1. Amikor szigetelő anyagot választunk, nemcsak a hővezetőképességet kell figyelembe vennünk, hanem a különböző szigetelőanyagok tömegét is ugyanolyan hőállósággal kell figyelembe venni. Minél vastagabb az anyag, annál kevésbé kényelmes az építkezés, és a nagyobb térfogat növeli az épületre nehezedő terheket, így közvetve növeli a költségeket. Nova Kő Panel nagyon könnyű, és képes csökkenteni a terheket a falazás szerkezetét, és elérheti a kettős hatás a szigetelés és megfelelnek a különböző energiahatékony szükség a különböző területeken.
2. Tökéletes minőségű és stabil teljesítményt: Nova Kő Panel gyártású automata és ipari termékcsalád, így azt a stabil fizikai és kémiai szerkezetére, 99% a termék jön létre, hogy a határértékeket.
3. Hosszú élettartam és alacsony karbantartási költség: az élettartam elérheti a 45 évet. A tetejét speciálisan feldolgozzák, így hordható, savas és lúgálló, és hosszú időn keresztül garantálja a homlokzat gyönyörű megjelenését. Az építési költség Nova Kő Panel alacsonyabb, mint más anyagok.