Haza > Kiállítás > Tartalom

Poliuretán kőburkolat falburkolathoz

Mar 24, 2017

termékleírás


Anyag: PU (poliuretán)
Jellemző: Könnyű súly (4-5 kg / m2), könnyű telepítés, természetes megjelenés
Kő típusa: Kultúra kő / Gránit / Sziklás / Tégla / Tégla vulkanikus kővel

Szín: 4-8 szín opció minden típushoz


Különösen poliuretánnal készült tűzálló és UV-gátlókkal kombinálva, a Nova Stone faux kőburkolat panelek "faux" kőből, téglából és kőből álló megjelenést kínálnak a beépített költségek töredékéért. A Nova Stone nemcsak anyagi anyagokat takarít meg, hanem a munkaerő és a telepítési idő költségeit is megtakarítja.


A Nova Stone poliuretán kőfelületeket felújítási projektekhez használják, a lakókocsik és a mobilházak, amelyeknek tisztán természetes kőből kell kinéznie. A modellek 3 különböző megjelenésűek, kultúrkő, gránit, sziklás kőből állnak, így rendkívül reálisak.

A Nova Stone műkőburkolat elemei téglaoptikával a házzal homályos homlokzati megjelenést kapnak. Ez a sokkálló, robusztus poliuretán üvegszálas termék nemcsak csökkenti az igazi kőburkolat szerkezeti terhelését, hanem meggyőzni Önt tiszta és alacsony költségű beszerelésével. Szellõztetõ módon is felszerelhetõ, így a ház állandóan lélegezhet. Az elemeket különböző színekben és mintákban kínálják, és természetesen a hozzá tartozó kiegészítőkkel is. A Nova Stone termékeket kedveli a kereskedelmi és lakóház felújítására!