Haza > Kiállítás > Tartalom

Poliuretán vékony furnér

Feb 20, 2017
termékleírás
Anyag: PU (poliuretán vékony furnér)
Jellemző: Könnyű (4kg / m2), könnyű telepítés, természetes megjelenés
Kő típusa: Kultúra kő / Gránit / Sziklás / Tégla / Tégla vulkanikus kővel
Szín: Több mint 5 szín opció minden típushoz

Gyártott speciálisan poliuretán kombinált tűzgátló és UV-gátlók, Eastwach faux kő iparvágány panelek-hez „faux” nézd kő, tégla, és a rock egy töredéke a beszerelési költség. Az Eastwach-szal nem csak anyagokat takarít meg, hanem a munkaerő és a telepítési idő költségeit is megtakarítja.


Eastwach poliuretán kő panelek használják felújítási projektek, lakókocsik és lakóautók, amely van, hogy egy tisztán természetes kő megjelenés. A modellek 3 különböző megjelenésűek, kultúrkő, gránit, sziklás kőből állnak, így rendkívül reálisak.

Eastwach A téglaoptikával ellátott, vékony kőburkoló elemek homlokzati megjelenést kölcsönöznek házának. Ez ütésálló robusztus poliuretán üvegszálas termék nem csak csökkenti a szerkezeti terhelés az igazi kő homlokzat, hanem meggyőzni, annak tiszta és olcsó telepítést. Szellõztetõ módon is felszerelhetõ, így a ház állandóan lélegezhet. Az elemeket különböző színekben és mintákban kínálják, és természetesen a hozzájuk tartozó tartozékokkal. Az Eastwach Vinyl-kő a kereskedelmi és lakóház felújítására használható!