Haza > Kiállítás > Tartalom

A koncepció, mennyiség, hallgatni próbálják azonosítani a kő minőségét

Jan 17, 2017

Nézet: vagyis a kő felületi struktúrája. Általánosságban elmondható, hogy a kő anyag finom anyagszerkezete finom szerkezettel rendelkezik, mint az áruk kõje; Durva gabona és egyenetlen gabonaszerkezete a kő megjelenése hatása gyenge, a mechanikai és mechanikai tulajdonságok nem egységesek, a minőség gyenge. Ezenkívül a természetes kő geológiai tulajdonságainak hatása miatt, amelyekben a finom vénák, a repedések leginkább hajlamosak a felszakadásokra, meg kell szüntetniük. A szélek és a sarkok hiánya szebb, különösen akkor, ha a választásnak figyelmet kell fordítania.

Mennyiség: vagyis a kőméret mennyisége, hogy ne befolyásolja a kötést, vagy a mintázatot, a minta, a vonal deformációját követő, a dekoratív hatásokat befolyásoló splicelést okozza.

Figyelj: hallgasd meg a kőzet ütőhangját. Általában jó minőségű, kompakt és egységes, a kő belső mikro repedései nélkül, az ütős hang éles és édes; Éppen ellenkezőleg, ha a kő vagy vénákon lévő mikro repedések vagy az időjárási hatás miatt a részecskék laza, durvább ütőhangot keltenek.

Próbáljon egyszerű vizsgálati módszert használni a kőminőség tesztelésére. Általában egy csepp tinta hátsó részén lévő kőcseppekben a tinta gyorsan eloszlik, amikor kiszárad, a kő belsejében laza részecskék, vagy a mikro repedések léteznek, a kőminőség nem jó; Ellenkezőleg, ha a tinta süllyed, nem mozdul, akkor a kő sűrű textúrája jó.