Haza > Hírek > Tartalom

5 tipp a panel siding minta teszteléséhez

Jun 30, 2017

Ha valaki hamis kőlapot tervez a házhoz fejlesztő projekthez, egy faux kőburkoló panelünk egyik mintájának rendelése nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk, melyik stílus fog működni a legjobban otthonában. Ez igaz, hogy fontolgatja-e egy panelpanelprojektet vagy egy olyan fókuszterületet, mint az első bejárat. Egyszerűen nincs semmi olyan, mint látni, hogy a panelek bókolják vagy kihozza a környező színeket otthonában.

Higgye el, vagy sem, van egy helyes módja annak, hogy kipróbáld a kőburkolat mintadarabodat, és nem olyan egyszerű, mint tartani a javítási területen néhány másodpercig, vagy kap egy hüvelykujját a házastársától. Az alábbi öt mintaértékelési iránymutatás alapján helyesen értékelheti, hogy melyik faux kőlapjaink a megfelelő választás a projekthez.

1. Ideiglenesen telepítse a hamis kőlapokat

A hamis kőlapok textúrájának, megjelenésének és tartósságának ismerete fontos, de a Nova Stone panel átmenetileg történő telepítése a minta legjobb használata. A Nova Stone-t kifejezetten a do-it-yourselfers számára tervezték, de javasoljuk, hogy elkezdjen egy kis területet, ahol kevesen látják a telepítési folyamatot.

Próbáljon kétoldalú tépőzárral átmenetileg megtekinteni a Nova Stone-mintát a falon, ha nem vagy 100% -ban biztos abban, hogy a közeljövőben leplezi a területet. Ezután kipróbálhatja a telepítési folyamatot úgy, hogy a panelet egy karton dobozhoz rögzíti. A karton doboz használatával megtapasztalhatja, hogy a panelet egy másik felületre csavarja, anélkül, hogy lyukakat helyezne el a falba. Ha a minta telepítése zökkenőmentesen zajlik, a vállalkozó segítségével segítheti a projekt megvalósítását.

2. Vigye át a mintát a tulajdon körül

A Nova Stone egy sokoldalú termék, amelyet az egész ingatlanban felhasználhat. Tesztelje ki bárhol az otthona vagy épülete körül. A téglából készült furnér jobban működhet a ház külső részén, míg a halmozott kőlapok jobban működhetnek a belső térben. A jó illeszkedés nagyszerű lehet, ha időt vesz igénybe az összes lehetőség kiválasztásához. Vizualizáló eszközünk segíteni fog Önnek egy további lépéssel, bemutatva, hogy a projekt hogyan fog kinézni. Bővebben a megjelenítőnk alatt!


3. Vizsgálja meg a mintát egész nap

Lásd, hogyan néz ki a reggel, délután és éjszaka

A világítás a nap folyamán változhat. Szánj időt arra, hogy nézze meg a terméket, amikor napos, felhős, nappal vagy éjszaka. Annak ellenére, hogy egy szobája vagy egy része megvásárolja az állandó fényviszonyokat, vagy változik a nap folyamán, biztos lehet benne, hogy az Ön által választott termék vizuálisan vonzó lesz bármikor.

4. Tekintsük az Évszakokat

Hogyan tudja a természet kiegészíteni a projektet?

A vörös és barna levelek gyorsan ősszel felhalmozódhatnak. A mintád hangsúlyozza vagy ütközik a szezon színeivel és a tájépítéssel? Ahogy az évszakok megváltoznak, úgy a színeket is körülveszi. Ha a minta egy kicsit szelíden néz a tél fehér hójára, vegye fontolóra a fellebbezést, ha színes virágok és fák vesznek körül.