Haza > Hírek > Tartalom

Új kőkorszak - a faux szintetikus kőburkolat következő generációja.

Mar 16, 2017

Bemutatjuk a faux szintetikus kőburkolat következő generációját.


Az éttermi ipar az új és felújított alkalmazások korszerűsítésének korszaka alatt halad. Az egyszerű EIFS / Stucco homlokzatok vagy teljes téglák napjai "ki" vannak, és a homlokzati minták, amelyekben kő és kombinált textúrák vannak "be". Ezenkívül az éttermi tervezők összpontosulása súlyosan súlyosnak bizonyult a versenyképes megfékezésre.


outdoor.jpg


A valódi kő- és kőzetszerű termékek kiválasztása először is elsöprő lehet az ebbe a kategóriába tartozó termékek iránti kereslet és proliferáció jelenlegi növekedése miatt. A valódi kő használata általában túl drága a legtöbb projekthez, mind az anyagi, mind a munkaerő költsége miatt. A faux kő kategóriája az elmúlt öt év alatt fejlődött ki, mint a költség kérdésének életképes megoldása. A faux kőfelszereléseken belül három különböző kategóriába tartoznak, amelyek gyártottak / tenyésztett kőből, cementlemezből készült kőlapokból és szintetikus kőlapokból állnak.


Ezeknek a kategóriáknak az előnyei és negatívjai vannak. A gyártott kő, jellemzően egyedi kövekből áll, amelyek egy cementált keverékből reprodukálódnak, valóságosak a megjelenés és a tartósság szempontjából, de néhány kulcsfontosságú hátrány az, hogy magasabb költségű kőműveseket kell felszerelniük, és jelentős súlyt kell adni a projektnek, amely sokszor egy Nagy kérdés egy meglévő étterem átalakítására. A cementlemez panelek reális megjelenést és tartósságot nyújtanak, de jellemzően a kőminta mélysége nem olyan mély, mint a gyártott kő. Ez a rendszer megköveteli a panelek telepítéséhez egy kőfaragót is, bár a költségek valamivel kisebbek, mint a gyártott kő. Ezeknek a cementpaneleknek a súlya szintén a remodeling projekt problémája lehet. Egyik másik negatív kérdés mindkét rendszer esetében az, hogy akár egy hétig is igénybe vehet telepítést, rongyos állványokra van szüksége, és esetleg megszakíthatja az üzletet egy átalakítási alkalmazásban.


A szintetikus kőzetek viszonylag új kategóriába tartoznak, de gyorsan növekszik, és a vékony vákuumformázott műanyagoktól a vastagabb, nagy sűrűségű habpanel-rendszerekig terjednek. E kategória egyik előnye, hogy nagyobb méretű, kőből vagy téglából álló darabokból állítják elő, drámai mértékben könnyebbek a súlyuknál, és olcsóbb asztalosok telepíthetők a kőművesek helyett. A szintetikus hátrányok a kő / tégla mélysége miatt realizálódnak, a színezés kevésbé valószerű a sok termékcsaládban, és az egyszerű nagy sűrűségű habpanel tartóssága problémát jelent, mivel a felület könnyen karcolódhat vagy sérülhet.


Adja meg a NOVA STONE-t, a szintetikus faux kő rendszer következő generációját. A NOVA STONE rendszer, mely mind a belső és külső alkalmazások és számos előleget át a jelen cementatious és szintetikus faux kő / tégla rendszereket.


Realism- A NOVA kő már elő valódi kő / tégla mintákat, amelyek mély textúrák és a egyedülálló festési eljárás, amely kihasználja a legújabb nagy teljesítményű festék rendszerek a végső megjelenést alapos és reális kő / tégla megjelenés,


Tartósság / Időjárás-- A NOVA STONE rendszer egy új, „Dual Sűrűség” kompozit technológia -ami keletkezik egy kezdődő ütésálló kemény műanyag héj majd közepes sűrűségű poliuretán hab. A kompozit tartósabb, mint a hagyományos szintetikus faux rendszerek, de még mindig könnyű. Ez a tartósság a legújabb színező- és festéktechnológiával kombinálva olyan terméket eredményez, amely kiemelkedő külső élettartammal rendelkezik.


Innovatív előre megtervezett panelek - A NOVA STONE rendszer áll rendelkezésre a gyár egy darab panel, pillérek és a különböző méretű oszlop pakolások, amely jelentős mértékben csökkenti az intenzív helyben munka.


Megtakarítás - A NOVA STONE rendszer költségmegtakarítást számos módon. Először is, a rendszert egy általános asztalosműhely telepítheti egy karmester helyett, a rendszer pár nap alatt telepíthető jelentősen hosszabb idő helyett, nem zavarja meg a vállalkozást a telepítés során, és R-értéke 5-6. Jelentős szigetelési értéket és energiaköltséget takarítanak meg.


Tervezői - A NOVA STONE termelődik a kínai konkrét módosításokat panel méretét, kő / tégla típusától és színező részleteket lehet tenni, hogy megfeleljen a vendéglőkben vagy a soron tervezési követelményeknek. Más rendszereket olyan gyártósoron importálnak vagy gyártanak, amelyek nem tudnak könnyen alkalmazkodni bizonyos változásokhoz.


Beszél étterem értelemben a NOVA STONE kell tekinteni, mint egy „kisiparos„rendszer, amely a magas minőségű és specializált termék, amely foglalkozik ezzel új korszak étterem tervezési és telepítési követelményeket és fel lehet használni mind az új és felújítási alkalmazásokat.