Haza > Hírek > Tartalom

Épület Kültéri kő kandalló

Apr 21, 2017

A halmozott kőből készült kandalló egyszerűen hozzáadja a szépséget és az eleganciát otthonra. Azonban, amit sokan nem veszik észre, ez az, amit otthon saját maguk hozhatnak létre. Íme néhány egyszerű útmutató arról, hogyan kell ezt megépíteni.

Terület szintje
Az első lépés az, hogy megtervezzük a tervet, amelyet szem előtt tartunk, majd kapjuk meg a tervezési terület szintjét egy betét pad. Bár ez a lépés úgy tűnhet, hogy egy kicsit overkill, ez nem így van. Valójában segít megakadályozni a projekt későbbi buktatóit. A lényeges rész annak biztosítása, hogy a betonpad szintje ne legyen ferde, és ne legyen ferde.

Szerkezeti szilárdság
A kültéri kandalló alapja a betonozott cukorblokkok, amelyeket megfelelően kell elhelyezni. Ezek lesznek a kandalló alsó rétegei, és a kéménybe kerülnek. Így a tűzhely alapja nem fog elmozdulni az idő múlásával. Fontos megjegyezni, hogy ezeket a blokkokat össze kell simítani, hogy még nagyobb erőt biztosítsanak a szerkezetnek.

A legtöbb kavicsos kandalló esetében meg kell jegyezned, hogy homlokzat van a halmozott kőben. Annak érdekében, hogy a homlokzat hihetőbb legyen, egyszerű homlokzatburkolatot kell készíteni. Ezt a keretet úgy kell kialakítani, mint a kandalló, és a szükséges szintet kell tennie. Amikor elkészült a keret, a szerkezet mögé kell helyeznie egy cementlemezet, hogy segítsen kiszabadítani a hőt az erdőtől, amely tüzet foghat, ha túl forró.

A homlokzat építése
Miután elkészült a fakeret, a homlokzathoz hozzá kell vinni és hozzá kell adni a habarcsot. Ez a habarcs fog nyújtani valamit a cement deszka és a kő ragaszkodni, és tartsa a helyén. Miután a habarcsot felhordták, a homlokzati struktúrát hozzá kell adni a halmozott kőhöz. Aztán készen állsz arra, hogy vegye a köveket és a homlokzatot, és vegye fel őket a kandalló mellett. Fontos megjegyezni, hogy ha a habarcsot a cement deszkára alkalmazza, akkor fontos lesz, hogy ezt szakaszokban végezzék, mivel megakadályozza a habarcs kiszáradását a munka befejezése közben.

A teljes munka befejezése után az utolsó lépés az, hogy hozzáadjuk a kémény sapkáját. A kémény sapka meg fogja tartani a tüzet, hogy szikrákat küldjön ki a kémény tetejéről, hanem megakadályozza a tűz terjedését.

A nyáron jól érezheti magát a szabadban. Mindössze annyit kell tennie, hogy győződjön meg arról, hogy van egy kiváló minőségű halmozott kő kandalló élvezni. Ezekkel az egyszerű utasításokkal könnyen megtalálhatja az álmai kandallóját, és tudhatja, hogy működni fog az Ön számára.