Haza > Hírek > Tartalom

Dekoratív kőburkolat a falain belül és kívül

Apr 07, 2017

A gyártott dekoratív kőfaragó szép bókot ad otthoni homlokzatának, vagy egy belső falnak vagy kandallónak

Függetlenül attól, hogy ez egy felemelkedés a meglévő otthonába, vagy egy új építésű burkolat, a dekoratív kőburkolat hozzáadja a járdaszegélyt és értéket az otthoni külső homlokzatához. Válasszon a különböző stílusokból és színekből a mi gyártott kőből készült furnérsorból. Ezután a Nova Stone Kínában kőburkolatgyűjtemények találhatók, amelyek minden otthont üdvözölnek.


Pala kő (Gaea yellow) .jpg


Vannak kőfaragó stílusok modern, kortárs vagy hagyományos megjelenéshez. Tegye a kőprojektet a belső tér fókuszpontjává. J


A dekoratív kőburkolat könnyű és könnyen felszerelhető

A dekoratív kőburkolat egy könnyű termék, amely különböző aljzatokon szerelhető fel. Ellenőrizze a helyi építési kódot. Függetlenül attól, hogy magadat csinálod-e, vagy professzionális, dekoratív kőlemezeket könnyű-e és könnyebben dolgozni, mint egy teljes ágykő. A kőburkolatok gyárthatók vagy természetesek. A választás a tiéd. Mindegyiknek előnyei vannak a stílus, a költségvetés és a könnyű telepítés szempontjából. Az ember által gyártott faux kő burkolatok könnyebbek, mint a természetes kő furnér, amely döntő tényező, ahogy a választás a kőburkolat.


Amikor telepíti díszítő kő furnér meg kell vizsgálni az összes lehetőséget. A valódi kő megjelenését ugyanúgy készítheti elő. Nem mindig könnyű kiválasztani a stílusodat. Határozza meg a választásait háromra, és készítsen egy mintát mindegyikről a projektre. Bár a bemutatóteremben jól néz ki, fontos lesz látni a kőzetet a környezetben, ahol telepíteni fogja. A környező világítás és más színek kulcsszerepet játszanak abban, hogy a kő meg fog jelenni.


A dekoratív kőburkolatok könnyűek, kényelmes méretűek és változatos formákkal és textúrákkal rendelkeznek, és remek választékot kínálnak minden telepítéshez. Bár ezek a termékek könnyen telepíthetők, mindig keresse fel a szakember tanácsát, és kövesse a helyi építési kódokat a megfelelő telepítéshez. Kutatással és tervezéssel sok éven át élvezni fogja a projektet.


A belső berendezéseknél a falnak a kő befogadására alkalmas struktúrájának képesnek kell lennie a súly megtartására. A felszín előkészítése a telepítés megkezdése előtt a legfontosabb lépés. Ellenőrizze a helyi építési kódot. Ha a súly a probléma, sok kovácsolt gyártmány közül választhatnak. Ezek a fele vagy kisebb a természetes kőbevonat, és többféle stílusban és textúrákban kaphatók. A kandalló homlokzatának meglévő, festetlen téglafelületén dekoratív kőfaragó felszerelhető. Adja meg a kandalló új megjelenését kő furnérral.


Szükséged lesz néhány kőműves eszközre a kő vágásához. Bérelje ezeket a helyi épületáruházban, vagy máris megteheti őket egy csempézési projektben. A nedves fűrész a gyémántpengével és a biztonsági szemüveggel a legjobb barátod lesz. Mindig kövesse a helyi építési kódot, és készítse elő a felületet, hogy megkapja a kő furnért. Használjon olyan ragasztóanyagokat, amelyeket a gyártó javasol annak biztosítására, hogy a kő ragadjon az előkészített felülethez.