Haza > Hírek > Tartalom

DIY tippek a kalandos lakástulajdonos számára

Dec 15, 2017

Ön az a fajta egyéniség, aki a DIY projektek befejezésénél? Talán a "vásárolt áruház" csak nem teszi meg az Ön számára. Ön olyan embertípus, aki csak akkor kapja meg az igazi megelégedést, ha visszaléphet és megcsodálhatja a saját kezével létrehozott munkát. Nos, ha ezek bármelyikével azonosulnak, akkor szeretni fogják a következő tippeket, amelyek a faux falburkolatot használják. Faux falburkolat a tökéletes DIY projekt egy kalandos lakástulajdonos számára.


3cb45d_94a314194f8348b5ae487fc27bd827ff.jpg


A Nova Stone fala falburkolat könnyű és könnyen alkalmazható, és tipikusan egyetlen délutánra telepíthető. Választhat a faux tégla, faux fa és faux kő széles választékából. A végén számtalan órát és pénzt takarít meg.


white 1.png


Hozz létre egy faux tégla akcentust falat. Az akcentus falak tökéletes módja annak, hogy egy helyiséget rajzoljon el egymástól, különösen egy nyitott alaprajzi koncepció otthonában. Néha egyszerűen egy fal kiemelése nagyszerű módja egy tér vége és egy másik kezdete jelzésére. Az akcentus falak is kiválóan mutatják a speciális funkciókat, például kandallót, ágyat vagy akár lépcsőt. Bármi legyen is a fala, a faux téglaburkolat alkalmazása tökéletes módja annak, hogy hangsúlyozzák.


Hozz létre egy faux kő fürdőszobát. Helyezzük a faux kőlapokat a fürdőkád vagy a zuhanyzó köré, hogy egy saját fürdőszobájukhoz hasonlóan kellemes hangulatú fürdőt hozzunk létre. Mivel nedvességálló, ellenáll a penésznek, a penésznek és a rothadásnak. A faux kőburkolat könnyedén tisztítható nedves ronggyal, és nem igényelnek durva vegyszereket.


Itt megy, kalandos DIY lakástulajdonosok! Boldog kifogás!