Haza > Hírek > Tartalom

Eco-barátságos iparvágány

Oct 13, 2017

Épít a zöld kő Nova

A szépség és a természetes kő, szikla és agyag tégla héjak szándékaink vizuális kétségtelen. Ezek az anyagok gyakran használt, kiegészíti vagy fokozza az egyébként unalmas és érdektelen külső. NovaFaux kő kő szájding (mellékvágány) paneleka fogyasztók és az építők a fellebbezést a természetes kő beépíteni a design tervek nélkül a túlzott környezeti kárt okoz az ásatási folyamatok történelmileg hatással bolygónk, lehetőséget biztosítanak.

A projekt hatását

Függetlenül attól, hogy a lakó- vagy kereskedelmi beállítás, kő, szikla és tégla a legnépszerűbb választás az építők vagy a fogyasztók, akik kívánják a klasszikus, hagyományos megjelenés építészeti kőműves. Azonban a "zöld" vagy a "környezetbarát" értékének iparvágány építési természetes anyagok felhasználásával kell tekinteni, amikor döntést, rock, tégla vagy a kő felvenni olyan külső.

Kérdések és válaszok Going Green Faux kő

Most nézzük meg, miért véletlen rock, faux kő és tégla furnér lehet az Ugrás a zöld választás otthoni. Részben, NovaKő úgy terveztékannak biztosítására, hogy a teljes termék vonal nem dolgozik-val akármi fajtája habarcs, kő vagy a cement a gyártási folyamat során. Ez szükségtelenné teszi a Földmunkák és egyéb káros folyamatok, amelyek károsítják a környezetet.

Nem sok cég foglalkozik a hasonló termékek ez büszkélkedhet. Valójában, a legtöbb kormányozni, tehát messze megy a zöld, hogy ha Ön, mint fogyasztó, elkezd kérdéseket, majd dodge minden nevelő. Az ilyen típusú ellátás megszüntetésével nem kell aggódni a Földmunkák folyamat, a környezet elpusztítása, és hozzájárul a maradandó károkat. Faux kő, furnér és véletlenszerű rock adhat a megjelenés az otthoni nélkül felfeszítés ön használni kívánt termékek káros a környezetre.

KG DS Window Trim.bmp