Haza > Hírek > Tartalom

Az első benyomások - a kiskereskedők, hogyan van a fali fal?

Feb 13, 2017

A kiskereskedelmi terek tervezői és lakberendezései tisztában vannak azzal, hogy az értékesítés a munkájuk minden aspektusától függ.

A lehető legjobb benyomás a lehetséges ügyfelekre a folyamat döntő fontosságú első része, amely azzal kezdődik, hogy az emberek úgy érzik, hogy tovább akarnak menni.

Két kulcsfontosságú pillanatokban e létfontosságú felvételi során, és a következő pihenni az összes kezdeti döntéseket a látogató megy, hogy, például, hogy mennyire jól a cég koordinálta dekoratív lehetőségeket, és hogy mennyi termék is költség. Semmi kétség, kétségbe vonható, hogy a bizalmát a vállalkozással való kapcsolatfelvétel első másodpercében játsszák ki.

Panespol_WoodLand_india

És a Nova Stone panel   Hatalmas lenyűgöző felületi burkolatokkal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy a látogatók első hatása egyértelmű és minden tervezési szándéknak megfelel.

Az első néhány méterre a tér - a küszöbérték - ahol a kezdeti pillanatnyi érzések szükség védekezésre gondos tervezés.

Az ezen a küszöbön felhasznált felületek tisztázhatják mindent az ügyfelek számára ... vagy összezavarhatják őket, és úgy érzik magukat, mintha elhagynák.

Ha igazad van, belépnek, és a tanulmányok szerint valószínűbb, hogy jobbra fordulnak. Bárhogyan belépnek az első falat látnak a második legfontosabb, hogy ezt a folyamatot, és ez az úgynevezett „power” falon.

Egy kis helyiségek, a „power” fal lehet, ahol jellemző a legfontosabb termékek, vagy lehet, hogy mögötte a check-out helyet.

A Nova Stone panel gondot fordított arra, hogy jól definiált és vizuálisan inspiráló ötleteket hozzon létre mind a vállalat, a márka, a termékek és a nyilvánosság között.

Ha megnézzük a katalógusban, akkor lehet, hogy segít gondolni első benyomások, a keret a design és dekoráció szempontjából a küszöböt, és a „power” falon. Biztosak vagyunk benne, hogy gyorsan látja, milyen jól illeszkedik megoldásaink a létrehozni kívánt hatással.