Haza > Hírek > Tartalom

Öt oka a hamis valóságnak való felhasználásnak.

Jun 16, 2017

Az emberek rájöttek, hogy a faux kő jobb! Sok lakástulajdonos vagy cégtulajdonos már igazi kő helyett faux kőből készült otthoni és üzleti felújításokat használ! Tekintse meg, miért is kellene!


Védett Vs Real Cut Faux Stone poliuretán


A kívánatos telepítési pontok: A Faux Stone panelek könnyűek és könnyen telepíthetők. Egyszerű famegmunkáló szerszámokkal gyakorlatilag bármilyen kiigazítást végezhet, egyszerűen vágva a kívánt alakra és méretekre. A ragasztóval és a csavarokkal néhány óra múlva érdemes munkát találni, és alacsonyabb munkaerőköltséget kell fizetnie, ha ön maga végzi a projektet.


Szerezd meg ezt a következetes nézetet: A Faux Stone panelek kiváló választékot nyújtanak a habarcsok változatainak változatai nélkül! A faux kő téglák tipikusan olyan panelekbe érkeznek, amelyek összekapcsolódnak egymással és egységes és egységes megjelenést kölcsönöznek a különböző személyeknek és időkereteknek, amelyek a projekt munkájába mennek.


Minimális karbantartási igények: A faux kő nem folt könnyen, nincs fugázás romlása kezelésére, és nem vágott el az elmosódó rétegek az öregedő kövek. Még jobb, ezek a panelek UV és vízállóak, és még tartósabban tartják a színeket.


Nézd meg a valódi kőből: A Faux Stone paneleket olyan díszlécekből készítik, amelyek valódi kő felhasználásával készültek. A formázás egy nagyon valódi alakot és textúrát hoz létre a tényleges kőből, amely a panelet úgy látja és érzi, mint a valóság.


Megfizethető: A termék gyártási folyamata és anyaga lehetővé teszi, hogy a Faux Stone sokkal olcsóbb legyen, mint az igazi kő, mégis több előnye van, beleértve a munka megtakarítását a termékek telepítéséhez. Ezeknek a termékeknek a beszerelése olyan egyszerű, hogy jelentősen csökken a telepítés költsége.


Összességében, a Faux Stone megfizethetőbb és kényelmesebb, anélkül, hogy lyukat helyezne el a zsebében a kívánt megjelenéshez.