Haza > Hírek > Tartalom

Home Remodeling Tippek

Dec 22, 2017

1 - Tedd a kutatásodat.

Általában a legtöbb ügyféllel homályos elképzelés merül fel azzal kapcsolatban, hogy mit akarnak a Nova Stone panelekkel, és onnan indul. Néha olyan egyszerű, mint a "Kívánom a kőburkolatot a kültéren" vagy "Újra kell építeni ezt a kandallót téglában". De a homálytól a konkrétig terjedő mozgás gyakran a legnagyobb lépés az ötlet valósággá való átalakulásához.

Javasoljuk, hogy online elkezdjen kutatást keresni a projekt sajátosságairól. Ha például egy faux kő akcentussal foglalkozik, akkor kezdj el kutatni a valódi kőművészfalakat luxus szállodáktól vagy történelmi otthonoktól. Az online képek gyakran segítenek szűkíteni látásodat egy adott kő vagy téglák stílusához.

Ezután végezzen kutatást a környéken. A különböző régiók különböző kőfajtákkal rendelkeznek, és sok értelme van a megfelelő stílus kiválasztásához. Ha olyan stílust választasz, amely megfelel a régiónak, valóban a különbség abban rejlik, hogy egy jó megjelenésű átalakítást egy valóban látványos dologba fordít.


2 - Szerezzen elég időt a projekt befejezéséhez.

Olyan sok vállalkozói ingatlantulajdonos ígéretet tesz arra, hogy "egy nap" kapja meg a projektjét - de az a nap soha nem jön el. A legfontosabb lépés a felújítás befejezéséhez, hogy ütemezzen egy konkrét időt, hogy valóban elkészüljön - minden más projekt fedélzetének törléséhez, és csak tegye meg .

Ha hétvégét vagy hosszabb időtartamokat szentel több hétköznapnak, hogy csak a projektre koncentráljon, akkor a projekt jó módja annak, hogy feltöltsd a szükséges fegyelmet. Sok ügyfelünk azt állítja, hogy ez a lépés - az időt szentelő - az, ami kulcsfontosságú volt ahhoz, hogy segítsen nekik a projekt megvalósításában.

Ez olyan óriási tanács, amit sok ügyfeleink jelentettek, hogy minden olyan projektet elfogadtak, amelyet azóta kezdtek - az ereszcsatorna tisztításától a garázs kiürítéséig!


BeforeAfter6.jpg