Haza > Hírek > Tartalom

Home Wall frissítése Ötletek

Dec 01, 2017

Mindannyian ott voltunk. Belépsz egy otthonba, és azonnal úgy érzed, mintha egy időgépbe kerültél volna. Majdnem olyan, mint egy múzeumban sétálni. A konyhabútorok linóleumból készülnek, ami csempe. A nappali padlókat szőnyeg borítja, amely évek titkait rejtve (és a poratka, és ki tudja, mi mást). A falakat tapéta öltözött, ami kellemetlenné teszi, ha elég hosszú időre nézel. És még csak ne kezdjek el a konyhában. A konyha, azzal a céllal, hogy úgy érzi magát, mint a June Cleaver, inkább azt akarja, hogy soha ne akarja felvenni a spatulát. Élvezni fogják a Chipotle-t minden nap, inkább, mint a mustárkosárral körülvett zöld pulton. Tudom, hogy az első világproblémák igazak?


Annak ellenére, hogy az idő láncolja magát, egy ilyen otthont adó ház valójában hihetetlen befektetési lehetőség. Valószínű, hogy nagyon jó áron kapod a házat, és most már képes vagy valami szépet átalakítani. Ezeket az egyszerű lépéseket követve frissítheti ezt az otthont, és rövid idő alatt nyerheti le.


Egyszerűen eltávolítani a háttérképet és festeni egy falat csodákat fognak tenni egy régi otthon számára. A háttérkép eltávolítása azonban időigényes és költséges lehet. Nem is beszélve, általában gipszkarton javításra van szükség. Ehelyett vegye fontolóra a faux kőlapokat, hogy fedezze a falat. A faux kőlapok legjobb eleme, hogy közvetlenül bármely meglévő felületre alkalmazható. Folyékony körmökkel és csavarokkal könnyen rögzíthetők, és évekig tart. Ha a kő nem a kinézete, próbálja meg a faux fa vagy a faux tégla paneleket. Csodálatos hátteret, íves falat, vagy akár zuhany / fürdő falat készítenek. Ők is DIY!


white 1.png