Haza > Hírek > Tartalom

BEMUTATKOZIK A LEGJOBB UTÁNZAT KŐFAL PANELEK

Oct 20, 2017

Éves gyártási tapasztalattal rendelkező előnyei a következők:

-A jobb minőségű, mint új vállalatok létrehozása. Van gyártás használ-ból több mint 11 éves tapasztalattal, hogy néhány nagy újítás a faux lapok, kő, fa, tégla.
-Tudja, hogy a termék hatékonyabb és jobb áron.
-Hozzon létre egy terméket az ügyfél szeretne használni és szeretem ajánlani másoknak.

Nova kő mi büszkék vagyunk, hogy azt mondják, gyártunk termékeinket folyamatosan fejlesztjük minden szempontból és kínál minden előnyét, és így tovább.

Most már az új halmozott kő faux kőfal panel, amely még könnyebbé teszi a telepítést.
A régi típusú kő panelek közötti két panel a legtöbb esne között két szegecsekkel. A halmozott kő valójában tervezték, a hossza, amely lehetővé teszi, hogy minden közös esik egy stud.

Mindig a gipszlapok közötti kötőhézagok esik egy Stud

Mert ez az új tervezési a Laguna faux kő panelek is kínál néhány előnye az ügyfél:

Olcsóbb, hogy a hajó – miatt a kisebb méretű a szállítási dobozok vagy raklapok kisebbek, ezért a szállítási költség csepp jelentősen.

Egy új, módosított, folyamat, e faux kőből és téglából készülnek, kevesebb idő alatt. Mindenki tudja, hogy a pénz, így ez megtakarító egyenesen a vevő áthalad egy leenged ár által ablaktáblán.

Karbantartás.
Annyi technológiák előre mező követi festékek suites. Az új akril festékek, e faux lapok, kő alkalmazott tervezték kültéri. Ez azt jelenti, hogy azok áthatolhatatlan a víz, és ellenáll az UV fénytől.

photobank.jpg