Haza > Hírek > Tartalom

Anyagok a külső alkalmazásokhoz

Mar 24, 2017

Az anyagok kiválasztása szerves része a helyszíni bútortermékek megadásának. De a folyamat összetettebbé vált, mivel az építészek és tervezők ma olyan anyagokat választanak, amelyek egyensúlyt tesznek az esztétika, a tartósság, a teljesítmény és az egyre növekvő környezeti hatások között. Bár számos termék-lehetőség létezik, az ezekből a termékekből származó anyagok nem azonosak.


Carolina Coco DS irodaház.jpg

A webhely körülményei és kényszerei

Az alábbiak bármelyikével vagy mindegyikével való érintkezés hatással lehet a kültéri környezetben használt anyagokra. A rossz anyagok rosszul teljesítenek a kívánt végeredményekkel szemben. A megfelelő anyagok szépen elviselhetők.

Az éghajlat és az időjárás jelentős szerepet játszik az anyagok tartósságában. Köd, köd, eső és magas páratartalom rothadás, oxidáció és korrózió kialakulásához vezethet. A deicing és a parti sóknak való kitettség hasonló hatással lehet. A szezonális fagyás-felolvasztási ciklusok és a hosszabb napsugárzás és hő okozhat anyagi zavart.

A tervezett területhasználat is szerepet játszik. A nagy tömegekhez vagy összeállításokhoz, a városi környezetekhez és a biztonsági tudatos beállításokhoz rendelt közterekhez például a megfelelő feladatokhoz megfelelő anyagokból kell készülnünk.

Végül fontos figyelembe venni az adott környezetben kiválasztott anyagok és termékek célzott élettartamát. Longevity vált increa egyszeresen fontos az anyagválasztás, ahogy elcsúszik egy eldobható gondolkodásmód minták és anyagok, amelyek tartósak.

Nagy teljesítményű anyagok

Az anyagok is folyamatosan fejlődnek, mivel a hagyományos lehetőségek új lehetőségeket biztosítanak.

Nova Stone, anyag általunk használt termékek kínálnak nagyfokú rugalmasság és a siker, amikor a kiegyenlítő esztétika, a tartósság és a fenntarthatóság követelményeit. Mindegyiket úgy választottuk ki, hogy olyan nagy teljesítményű lehetőségeket kínáljon, amelyek jól érzik magukat a specifikációban.