Haza > Hírek > Tartalom

Újra feltalálta szerződés dekoráció: Poliuretán funkciók

Mar 12, 2018

Nova kő poliuretán-az anya a találmány.

Nova kő szabadalmaztatott képletek tettek poliuretán-ba ba rekonstrukcióban pótolhatatlan alapanyag, dekoráció, láncok és franchise falburkolat rendszerek és a vállalkozás képes-e megfelelni a tömeges "testre szabott" megrendelések bármely objektumhoz vagy struktúra kirakatok vagy jeleníti meg.

Mi forradalmasították a tömeges gyártás "szerződés" design. Amellett, hogy a könnyű és nehéz, poliuretán volt sok kiaknázatlan tulajdonságait,Nova kőkreatív hasznosítása tette egy játék-váltó, a környezet, a Szerződés belső terekkiskereskedelmi, éttermek, közterek és otthonok.

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol son resistentes

Vidd őket, beléjük lezuhan, bash őket-val egy kalapácsot, és alig felrázza őket. Ez a cucc, minden projekt manager álma, a projektek, ahol erős anyagból jelenti, sem idő, sem pénzt nem pazarlás, törés, szállítás vagy a telepítés révén.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol no son inflamables

Bőség-ból kutatás birtokol elveszett-ba, ügyelve arra, hogyNova kőpolimerek szigorúan ragaszkodni kiterjedő nemzetközi tűzoltó normáknem tűzveszélyességi, nem csak azok, az Európai Unió, hanem a szigorú szabályzat alapjánOrosz Föderáció törvényeiigénylő, független vizsgálat. Nekik van egy tűzálló burkolat-B1 standard égető, és ellenáll valameddig 80 fok hőmérséklet előtt deformáció panelek megelőzése. Tűz ellenállás tanúsítvány kérésre rendelkezésre bocsátott.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol son ligerosNem csak aNova kőnagy sűrűségű poliuretán hardy; a fő előnye avilágosság. Igen, ez teszi, hogy könnyen szállítható, de nehéz anyagok elkerülését is egy óriási lökést a helyszínen, különösen a könnyebb közgyűlés. És ez azt jelenti, akkor fedezik a felületeket a magasannincs szükség reteszelő vagy aggasztóa stressz forgalomba struktúrák. Ez ideális a vállalkozások számára, hogy szükség van a rendszeres makeovers, fantasztikus hír a projektek igénylő létesítmények három dimenziós darab (pompás kirakatokbeton és tégla utánzat, például, és az üzletekben, mint a ruházati üzletek, hogy igazodnia kell a divat szezon. Alkalmazni minden sík felületek vagy használt, hogy három-dimenziós kellékek részére bemutatás és a hangulat-beállítás.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol són atóxicos

A fogyasztók is egyre inkább egészség-tudatos és éber a tulajdonságokat és az összetevők általuk vásárolt... és hol vásárolnak. Az inert anyag, poliuretán, biztonságos és stabil, használható, tökéletes a vásárláshoz környezetben, azoknak is szakosodott élelmiszerek, mint a szupermarketek, pékségek, zöldségesek, csemegeüzletekben, és így tovább. Poliuretánteljesen nem toxikus, nincs füst vagy részecskék.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol son rápidos y fáciles de montarPanespol rendszerek lehetővé teszik a rekorddöntő gyors makeovers a gyors összeszerelési folyamatok, amit kell, csak tiszta felületek, néhány alapvető eszközök a kezét, legalább a tervezés és a szervezett anyagok, és a helyén készen áll a mount, és még egyszerűbb ha könnyű, szívós 3D darab elhelyezése kiemelkedő kijelző.Nova kőpoliuretán ideálistalálkozó a tömeges megrendeléseka méretre készített alkotások álmodott meg lakberendezők, tervezők, ésépítészek.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol no necesitan obra en su montaje

Szerelvény nem munkaigényes folyamat vagy ravaszkodó szakemberek van szüksége. Más szóval:nem szükséges építők. Ezek a kemény, könnyű poliuretán rendszerek illeszkednek egymáshoz, mint egy gyerek puzzle. Mint minden 3D-s objektumok Panespol ezek a fény, hogy szüntesse meg. Könnyen helyre. Egyszerű és szórakoztató, hogy befejezze.Por. Nincs szennyeződés.És a csupasz minimális-ból zaj. Ideális az elfoglalt központok ahol építési munkálatok jelent egy bosszúság.

 

Los paneles decorativos de poliuretano de Panespol son reciclablesA poliuretán szabadalmak által kifejlesztettNova kővannak100 %-ban biológiailag lebomló. Lehetnek kémiai vagy mechanikaiújrahasznosított többféle módonAmikor már nem szükséges, és fordult a hasznos, új termékek, valamint a gáz- és üzemanyagok. Otthoni és autós gyakran teszi használata újrahasznosított poliuretán padló alávetítéseket, csillapítás, lábtörlők, stb. Poliuretán egy kémiai folyamat, nem pedig segítségével a fosszilis tüzelőanyagok nyert, és hozzájárul a fenntartható, környezetbarát világ, energiaforrások megőrzése és a CO2-kibocsátás csökkentése.