Haza > Hírek > Tartalom

Nova Stone poliuretán faux kő design trendek

Mar 31, 2017

Faux kő projektek egy nagyszerű módja annak, hogy frissítse az otthoni vagy üzleti megjelenést. A sokoldalú kővel panelek is kínál egy modern, rusztikus elem otthona belsőépítészeti is. A kő, csempe és fa megjelenése egyre népszerűbb a formatervező szakemberek és a DIY-ers számára, mert megfizethető és praktikus képessége arra, hogy minden unalmas helyet emlékezetes élménysé alakítson. Íme néhány trendszerű belsőépítészeti ötlet, amely a faux kő sokoldalúságát használja. fireplace.jpg


Az egyik legnépszerűbb faux kő trendek közé tartozik a kőburkolat panelek telepítése a reggeli, a grill vagy a szeszesital bár körül. A faux kőpanelek kiegészítik a gránit munkalapot és szekrényeket, gazdag, földi érzést adva a térnek. A GenStone kiterjedt faux kőstílus-gyűjteményével, a tökéletes szín és textúra keverékének köszönhetően a szoba még kellemesebb, mégis modern hangulatot kölcsönöz.

Carolina kakaó Ledgestone patio.jpg


Adjon hozzá egy szín és textúrát

Természetes kőből készült termékek chip és crack.

A faux téglaszekrények nagyszerű hatással vannak az egyébként inspiráló térre. A faux téglák rendkívül sokoldalúak és minden stílusszobában alkalmazhatók. Add eleganciát a konyhában, a valóságban a nappaliban vagy modernitásban a fürdőszobában. Faux tégla panelek népszerűek a klasszikus vonzerő és az időtlen alkalmazkodóképesség miatt.

Hozd fel a szín és textúrát, amelyet egy tipikus fehér fal nem tud versenyezni. A Nova Stone faux tégla paneljeit könnyebb telepíteni és karbantartani, mint a valódi téglák, így a faux téglák logikus választékot jelentenek a belsőépítészet számára.

1233.jpg


Erős első benyomás létrehozása

A faux kőoszlopok és pillérek funkcionálisak, de miért nem lehetnek dekoratívak? A Nova Stone halmozott kőoszlopos panelcsomagjai egyszerűen hozzáadják az oszlopok klasszikus és kifinomultságát. A pillérek és oszlopok eleganciát és presztízst kölcsönöznek a térednek, míg a faux kő vagy tégla hozzáadásával csak a belsőépítészet kiemelkedő hatása lesz.

A faux stone projektek csak egyre népszerűbbek, hiszen a tervezők és a fogyasztók felismerik a kiváló minőségű, alacsony költségű termékek hatását a tulajdonságaikra. Az ilyen könnyű telepítéssel, ne béreljen szakképzetteket

mb-22in-ds-kg1.jpg