Haza > Hírek > Tartalom

Real Brick Vs Brick Furnér: Melyik a legjobb?

Aug 18, 2017

A tégla az egyik legnépszerűbb anyag az építők és a tervezők számára. A történelem és a karakter jellemzi, és robusztus, masszív megjelenést kölcsönöz a stabilitásnak és az alapozásnak.

De egy hipotetikus helyzetben, ahol ezt a pillantást szeretné a falainál használni, ami jobb használni? Tégla furnér vagy az igazi?

Számos különböző tényező figyelhető meg a választás során, ezért nézzük meg a lehetőségeket.

Számos olyan termék áll rendelkezésre, amelyek magukban foglalják a valódi vagy gyártott agyagtéglákat falfelület-burkolatban. Például egy olyan termék, amelyről tudjuk, hogy a New York-i nagyvárosi épületekből származó, lebontott épületekből valódi újratemetelt téglákat készít, és a csíkokba vágják, amelyeket "vékony tégláknak" neveznek.

DSC_0091.JPG

Ennek hátrányai közé tartozik a költségek és a nehéz telepítés.

Költségkeret szempontjából a New York-i vagy a chicagói helyekről visszanyert téglák annyira megfizethetők, mint bármi más a városokban (mint az, nem nagyon) . A négyzetméterenkénti költségük gyakran kétszerese a faux téglaszekrényüknek - Bérbe adni a vállalkozót.

És a telepítés fájdalom . Újrahasznosított vagy gyártott tégla burkolatokkal azokat fémlemezekre kell telepíteni, amelyek a rendelkezésre álló falteret minden hüvelykére kiterjednek, majd betöltik a habarcsot és ragasztót. Időigényes és rendetlen.

Még olcsóbb megoldások, mint a gyártott "hamis" téglák igényelnek felszerelést, mint a klasszikus csempe - óvatos és fárasztó figyelmet a részletek és a fugázás. Ez egy hosszú, zavart folyamat.

Nem tagadják, hogy a végeredmény hihetetlenül látványosnak tűnhet és érezhető, de most beszéljünk az alternatív megoldásról.

Tégla stílusaink könnyű és tartós poliuretánból készülnek, és hihetetlenül olcsóbbak, mint a valódi alternatívák. Ezenkívül sokkal könnyebben telepíthetők - mindössze normál szerkezeti ragasztót és csavart igényelnek. Ők is gyorsabban telepíteni - zúzás fel több mint 9 négyzetméternyi realisztikus kinézetű tégla minden panel, nem pedig gondosan telepíteni minden darabot.

De az igazi kérdés az, hogy hogyan néz ki - mivel ez gyakran a legtöbb ember számára meghatározó tényező.

Amint ezek a közeli felvételek bemutatják, a panelek megjelenése meglepően reális. Olyan innovatív eljárást alkalmaznak, amely a valódi, viharvert téglából készült formákat vesz fel, megragadva az egyes chipeket, repedéseket és horogokat. A paneleket ezután alaposan árnyékolja a valóságos színek, hogy hasonlítsanak a tényleges agyag.