Haza > Hírek > Tartalom

A ház felújítása faux kőlapokkal

Dec 08, 2017

A penész csak durva. Több embert ismertem, hogy otthonukból hónapokig vezethessenek, miközben falakat dobnak le és cserélnek le. Alapvetően csendes szörnyeteg; szépen elrejti magát, és nem szünteti meg, amíg az otthoni lakosok el nem pusztulnak a köhögés és a torlódások miatt, amelyek nem mennek el, és végül felfedezik az okot. Valójában tudtam valakit, hogy lefeküdjék az ágyból, hogy mennyire beteg a penész, és nem is tudta, hogy több mint egy éve van.


QQ图片20161008135555.jpg


Ha valóban elgondolkodtok az otthon felújításakor, akkor kedvére teheti magát, és megvédheti házát a csúnya négy betűs szótól. Hogyan teheti ezt? Faux falpaneljünk segítségével.


Faux falpaneljünk kiváló minőségű poliuretán habanyagból készül. A poliuretán zártcellás anyag, így valóban ellenáll mindenféle nedvességnek, penésznek, rothadásnak és penészgombának. Még ha penész is megjelenik, könnyedén törölheti. Nem porózus, mint a fa és a természetes kövek, így a penész nem fejlődhet, és nem találhat biztonságos menedéket a falak vagy a hátsó foltok között.


Sok ember valóban hozza a penészt az otthonába anélkül, hogy tudta volna, hogy megtették! Mivel az újra igényelt fa a mai "legmenőbb" dolog, az emberek az otthonaikból készült bútorokat hoznak be, sőt építenek vele. Bár szépnek tűnhet, tényleg nincs módja annak tudni, honnan származik vagy mennyi idős. A faux falburkolattal pontosan tudja, honnan származik, miből készült, és bármit is létrehozhat vele. Nem kell lemondania a rusztikus megjelenésről, ha faux falpanelt választasz, mert sok lehetőség közül választhat, hogy illeszkedjen a megjelenéshez és stílushoz.


A faux falburkolat használata hosszú távon sokkal jobb lehetőség. Azonnali kielégülés nem mindig a legbölcsebb lehetőség, az emberek. Faux kiválasztása a get go lehetővé teszi, hogy aludni békésen egész éjszaka, tudva, hogy otthon tiszta és penészmentes, és így is marad. A faux falpanelek olyan tartósak, könnyen tisztíthatók, és az elkövetkező években remekül látják otthonát. Bye bye penész, akkor nem szívesen itt!