Haza > Hírek > Tartalom

Szerkezeti EPS szigetelt deszkaburkolat

Jun 19, 2018


termékleírás

Polisztirol szendvicspanel, amelyet általában EPS Sandwich Panelnek neveznek, amely előre festett acéllemezekből áll, amelyeket folyamatosan lamináltak a tűzgátlóval kezelt expandált polisztirol (EPS) mag felett. Az EPS mag, bár tűzgátló adalékanyaggal rendelkezik, nem tűz minősítés.

EPS szendvicspanel vízszintes vagy függőleges alkalmazásokhoz, színes, közös és profil opciókhoz használható, megfelel az olyan funkcionális és esztétikai követelményeknek, amelyeket különböző létesítmények, például sportközpontok, üzletek, irodák, raktárak és gyárak igényelnek .

Az EPS Sandwich Panel színei, illesztései és profiljai első osztályú kivitelezést biztosítanak belül és belül. A panelek szabványos csúszócsatlakozással, vagy nyelv- és horony típusú csatlakozással csatlakoztathatók. Lehetővé teszi a könnyű és gyors beszerelést, miközben nagyobb szilárdságot biztosít a falak és tiszta, sima esztétikai megjelenés.


Szín Acél Hab szendvicspanel
típus színes acélszivacs szendvicspanel (átfedéses kötés)
Minden csavar és tartozék elérhetőMéretek
Teljes vastagság 50-200mm
Szélesség 950mm 970mm 1150mm
Hossz Kevesebb mint 11,8 méter


Külső arc
Anyag PPGI
Vastagság 0.18-0.6mm
A cink vastagsága 60g-80g / m2
Rozsdásodás elleni védelem Galvanizált
Bevonat Poliészter
A bevonat vastagsága 20 mikron
Szín A RAL szerint
Minta Majdnem egyszerű
Szigetelés Opcionális habanyag EPS PU Rockwool papír méhsejt
Vastagság 50-200mm
Sűrűség EPS 12 ~ 25KG / M3; PU 36-45KG / M3; ROCKWOOL> 110kg / M3;
Hővezető 0,045w / m2k 0,021W / M2K 0,0034W / M2K0
Belső arc Anyag PPGI
vastagság 0.18-0.6mm
A cink vastagsága 60g-80g / m2
Rozsdásodás elleni védelem Galvanizált
Bevonat Poliészter
A bevonat vastagsága 7micron
Minta Egyszerű
Szállítási feltételek
Csomag Hajózásra alkalmas
Szállítási idő 15-20 napon belül az előre fizetett
Alkalmazás Tisztító műhely condole top, Ipari műhely és raktár


A szendvicspanel három rétegből álló szerkezet: a kis sűrűségű mag két viszonylag vékony réteg között helyezkedik el. Ez a szendvicsbeállítás lehetővé teszi a kiváló mechanikai teljesítményt minimális súly mellett. A szendvicspanel nagyon nagy merevsége érhető el az elemek kölcsönhatásából a panelre tapasztott hajlító terhelés hatására: a mag a nyíróterhelést veszi igénybe, és megteremt egy távolságot az olyan síkok között, amelyek a síkban fellépő feszültségeket, más tömörítés. A szendvicspanel szerkezetére vonatkozó általános információk, a rendelkezésre álló különböző szendvics-típusok és a tömegmegtakarítással kapcsolatos potenciál a következő hivatkozási szám alatt érhető el.


Alkalmazások
A szendvicspaneleket olyan alkalmazásokban használják, ahol nagy szerkezeti merevség és alacsony tömeg szükséges. Nyilvánvaló példa a szendvicspanelek használatára olyan repülőgépek, ahol a mechanikai teljesítmény és a tömegtakarékosság elengedhetetlen. Más alkalmazások közé tartoznak a csomagolás (pl. Polipropilén méhsejtek laposított polipropilén lapjai), [5] a közlekedés és az autóipar [6], valamint az építőipar. [7]