Haza > Hírek > Tartalom

A Nuances, amelyek minden különbséget teszek "MADERA ENCOFRADA"

Mar 19, 2018

Miért nem a legújabb modellünk nem csak "több fa"

Amikor Nova Stone   új modellt indít - ilyen például a legfrissebb MADERA ENCOFRADA termékcsaládunk - biztos lehet benne, hogy sok gond van a részletekbe.

De nem csak itt beszélünk az imitáció finom művészetéről.

Igen, a poliuretán természetes felületének reprodukálása valóban azt jelenti, hogy figyelmet kell fordítani az ötödik fokra. Ez gondoskodik a realizmusról, arról, hogy valami úgy néz ki, mintha éppúgy érezni fogja, mint az igazi.

De mélyebb szinten, amit Nova Stone-ben   Az öröm abban rejlik, hogy hatalmas különbség van az effektusban, hogy egy kezelés vagy textúra ellentétben áll egy másik, hasonlóan látható felületével.

Amit te kérdezhetsz, az a különbség, hogy a fából faragott négyzet a posztokra és ugyanazon fa, mint a lekerekített trunks?

A válasz az, hogy dekoratív célra történő felhasználás esetén az emberre gyakorolt hatás olyan más, mint az aszpirin és egy szuper-vitamin-tabletta között.

Új ötlet: Madera Encofrada

Az új MADERA ENCOFRADA modell a négyzet alakú és téglalap alakú faanyagot imitálja, melyet cementgyűrűkkel töltöttek össze, és hasonlítanak az építéshez használt formanyomtatványokra. Zsíros, csomó, durva élek, sőt szegek is - ez mind illúzió! - ez a modell erőteljesen felidézi az emberiség konstrukcióit a városban, a városban, sőt a vasútállomásokon is. Ipari szövetség, de mivel fa, a saját korunk részét képező érzésünk az ember által ismert legkorábbi anyag melegével és "aromáival" jön.

A lekerekített rönkök vagy más rusztikusabb fa hatása miatt a múlt évszázadok és a bucolikus elszigeteltség érzése - és számos környezet (a vidéki hangulatot a szállodák vagy országruházat, a sport és a hegyi lábbeli üzletek, a sokféle természeti termék ...) ez lehet csak az, amit keresel; a MADERA ENCOFRADO fából készült zsaluhatás hatására a falak körülötte egy korszerűbb környezetben helyezkednek el, falak, amelyekből minden ajtó nyitva áll egy élénk utcához.

Nova Stone ugyanazokat az ötleteket kell játszania számos tartományában, és itt olvashat arról, hogy ez a dinamika például téglában működik-e.

Ez a tervezési árnyalatok mérése, a falak fedésére szolgáló, erőteljesen feltűnő termék megteremtése egy finom művészet, amely több hangulatot, nagyobb változatosságot és a piacon egyedülálló tervezési értelemet hoz magával.