Haza > Hírek > Tartalom

TIPPEK, HOGY A TÉGLA ÉS KŐ TELEPÍTÉS KÖNNYEBB

Oct 27, 2017

Eltekintve nyújtó, mi úgy gondoljuk, a legtöbb költséghatékony és könnyen telepíthető faux kő is szeretnénk ügyfeleinknek, hogy teljesen elégedett a vásárlást, és a telepítési folyamat.

Megmutatjuk, néhány tippek és trükkök, hogy a ház felújítása egy sokkal élvezetesebb folyamat.

Szubsztrát
Gyakran kapunk egy kérdés arra vonatkozik, hogy a fekük részére teremtő egy faux kőfal, a ház homlokzatán.

Sok korszerű szerkezetek-EKO használja a ház pakolások, amely segít megtartani a nedvességet és elszigetel a haza, a hő- és hideg. Bár ez betakar egy nagy előny, sok szempontból, azt is létrehozhat egy kihívás, hogy azok, akik megpróbál-hoz felszerel faux kő, vinil mellékvágány, vagy bármilyen anyagot ragasztás.

A legtöbb esetben a ragasztó, hátsó kő fatáblák használó tényleg nem fog sokat, hogy tartsa a panel a helyén. Ez nem egy probléma, mivel néhány további csavarok segítségével biztonságos a panelek.

Az egyik a nagy jellegét meghatározza-ból faux tégla és kő panelek, a textúra. Segítségével a repedéseket, a kő és a habarcs vonalak könnyen vezethetnek a panel nélkül csavar van, hogy a termék predrill. Amint a csavarok vannak érvényben lehet könnyen terjed ki a fej, a szín-egyezés tömítő, vagy használja a touch-up kit festék rajta.

Mert az a tény, hogy nem lehet használni a ragasztót a hátsó, azt javasoljuk, hogy kapcsolja a panelek is ahol fonódik, és átfedik egymást.

Cook Windows1 logo.jpg