Haza > Hírek > Tartalom

Átalakítsa meglévő szobáját hosszú hétvége alatt mindent a DIY segítségével

Jun 23, 2017

Talán fáradt a ház? Ezt megváltoztathatja DIY projektként olyan áron, amelyet egyszerűen nem fog elhinni. Igazán. A szoba falának a ház egyik legfontosabb része, így biztosan érdemes különlegesnek lenni? És ha szeretné eladni a házát, itt van, hogyan adhat ezernyi értéket több száz költségért!

A Nova Stone panelek valódi alternatívát kínálnak a kerámia burkolatokhoz egyedülálló PU falpanelekkel, és az átlagos barkács rajongó számára elérhető. Egyszerűen telepíthető, naponta egy helyiséget alakíthat át, és olyan áron jön, ami elcsodálhat. Reálisan átalakíthatja hervadó fürdőszobáját egy gyönyörű, meleg és meghívó szobában, anélkül, hogy egy szerelőbe hívna? Igen, tudod, és így van:

Kezdjük a falakkal. Minden panelünk, amelyeknek óriási hatósugara van, alkalmasak a szobájának bármely részére. 100% vízálló, és különösen nedves és nedves környezetben készültek.

A panelek hatalmas méretekben és típusokban érkeznek, amelyeket a mi munkatársaink vezetni fognak. A hagyományos csillogás vagy sima kivitelezés mellett már márvány, fa, nagy felbontású nyomtatás és texturált kőbevonat van. Ahol egyszer csak lapos fényes panelek voltak, ma már fényes, matt és texturált panelek vannak. A választás egyszerűen hatalmas, és a Nova Stone-en büszkék vagyunk arra, hogy a legnagyobb választékot kínáljuk, és folyamatosan új és inspiráló designeket fejlesztünk.

Az összes panel egy dolgot osztozik; Könnyen illeszthetők. Ezek mind egyszerű nyelvek és hornyok, úgyhogy a falakon egyszerűen egy ragasztó kell, és formázni, majd össze kell húzni őket. A meglévő csempe fölé helyezhetők, ezért nincs szükség a meglévő csempék lecserélésére és újra felhordására! A paneleket egy finom fogazott fűrésszel lehet levágni, és minden sarokba vagy csatlakozáshoz óriási választékot kínálunk, amely tökéletesen befejezi a kötést és könnyen elrejti a furcsa vágást, ami nem tökéletes! Videóidat megnézheted, hogy megadhatod a szükséges útmutatást, és munkatársaink a projekt bármely pontján ott segítséget vagy útmutatást nyújtanak.

Szóval, tudod átalakítani a meglévő szobát egy hosszú hétvégén? A válasz igen. A gyönyörű, tiszta, könnyen karbantartható és hosszú élettartamú felület könnyen elérhető. Nincs semmi, ami egyszerűen, olcsón és könnyedén átalakítja házát, mint a fürdőszoba átalakítása a Nova Stone Panelekkel. Nézze meg a weboldalt, vagy hívja barátságos és tapasztalt személyzetünket, és csináljuk!