Haza > Hírek > Tartalom

Szeretjük a felületeket. Szeretjük azt, ami valódi

Jan 18, 2017

Az internet és az e-kereskedelem virtuális terével gyorsan válik világunk "valóságává", mi a Nova Stone-ben azt hisszük, hogy fontos közös területünk van, hogy megosszuk és megünnepeljük ügyfeleinkkel.

Testi vagyunk.

És ha itt vagytok a falburkolatokban, akkor fizikai is kell lenned.

Még mindig érzéki terméket hozunk a tapintható környezetben, mert valahová beléphetsz, nem pedig gyakorlatilag navigálni.

Mint te is, méréseket mérünk méterben és centiméterben (vagy láb és hüvelyk). És készítünk textúrákat és színeket az igazi emberek számára.

És erőfeszítéseink anyagi gyümölcse, a formatervezési és díszítési munkáink hatással vannak az emberekre az egyesületek és kapcsolatok időnként elért fejlődésének köszönhetően, míg az internetes hajnalig soha nem szembesült semmilyen "virtuális" világ rivalizálásával.

A Nova Stone-ben nagyon jól érzi magát, és ezt az érzést szeretné megosztani veled. Ha ezt olvassa, azért van, mert valóságos falburkoláit mérlegeli egy olyan fizikai tér számára, amelyben valódi embereket várnak el, vagy érezhetik magukat, miközben élvezik a létesítményekben, az ételekben, az italban vagy egyéb, valódi élményekben Azokat a fizikai világban, még akkor is, ha meghívja őket arra, hogy üljenek és élvezzék a virtuális világot

Mint te is, az emberiség utolsó generációi között létezünk, anélkül, hogy az agyunkba beültetett zseton vagy a testünkbe beültetett biológiai anyagok lennének. Még nem vagyunk hibrid emberek. Még mindig a világ része, amelyben az emberek valódi térben szeretnek mozogni.

Igen, minden körülöttünk változik - és gyorsan -, de kérjük, tükrözze a pillanatot arról, hogy a boltja, tárolása, központja, étterme, galériája, szállodája vagy bármely más helye még mindig valós, mégis anyagi, még mindig ott van. Érintse meg, hogy légkör legyen, hogy a varázsait közvetlenül a szenzorok nélküli képernyővel, a hús-vér emberi túlélő hálózaton keresztül gyakorolja.

Tehát itt a falakra, a felületekre, a valódi dolgok közötti bensőséges távolság, a dolgok között, amelyekre vágyunk, hogy elérjük és megérintjük. Itt van a téglák és a beton, és itt az élet, mint volt, és ez még mindig évszázadokig tart, amíg ápoljuk, hogy mi tényleg van, és tartsa igazi.

Imádjuk a valós világot, és még mindig láthatjuk. Tudjuk, hogy te is tudsz.