Haza > Hírek > Tartalom

Fehér tégla - tökéletesen tökéletlen háttér. Dekoratív panel.

Jan 17, 2017

"Fehér ... nem puszta szín hiánya; Ez egy ragyogó és pozitív, olyan erős, mint a vörös, olyan határozott, mint a fekete. " GK Chesterton

A meztelen téglafal emlékeztet a mi városi önmagunkra, ünneplésre, miután elhagytuk a barlangot, hogy kölcsönhatásba lépjünk másokkal és építsünk emberi dolgokat

És amikor levágjuk a vakolatot a körülöttünk lévő falakról, feltárjuk a téglák színét és textúráját, sokkal többet vesznek körül, mint a város kényelmét

A történelem részévé válunk, és elfogadjuk életünk durva, tökéletlen alakítását.

A FEHÉR téglafal azonban - mint például a sok modell, amely ma a Nova Stone egyik legnagyobb értékesítési tartománya - olyan felületeket kínál nekünk, amelyek frissen világítanak mindenre.

Fehér festett téglával az a nézetünk, amit mindent meg kell fontolnunk - vagy egy boltban való bemutatásra - most egy esztétikai hatással lehet, amely eltávolítja a rendetlenséget, és új kezdetet ad nekünk, valódi szűz fehér volt, ha nem A téglalapokat még mindig látni, és még mindig tapintanak a fényes felület alatt.

A fehér téglafal csak ez, tökéletesen tökéletlen háttér, az egyik, amelynek durva körvonala elárulja a történelmet, úgy döntöttünk, hogy tiszta lesz. Őszintén.

Nem gondolja? Vegyünk egy sétát egy fehér téglával ellátott belső térben, és hasonlítsuk össze azt a hangulatot, amelyet igazán lapos fehér falak uralnak. A szín ugyanaz lehet, de a festett tégla alatt elhelyezkedő textúra a tudatalattiban működik, és fehérre melegíti, hogy más formák nem hathatnak .

Ez azért van, mert a téglák az emberi lények látóterében már körülbelül 4000bc körül voltak, még mielőtt a rómaiak elkezdenék a téglájukat egy majdnem fehér agyagból és az eonokból, mielőtt a Nova Stone kitalálta volna, hogyan lehet a valódi téglák tökéletes poliuretán utánzását a gyakorlati , Fénytáblák annyi különböző teret és felhasználási területet: üzleteket, konyhákat, fürdőszobákat, otthoni belsőtereket, exteriors, window-dressing ...

Bár a XX. Századi férfi kétségtelenül felszabadította a munkaterületeket és a raktárakat méz és kalcium-karbonát nyalánnyal, az 1960-as évekig nem létezett olyan valódi esztétika, amely a belsőépítészetben komolyan és ragályosan használta fehér festett téglát.

Ez volt a tökéletes idő új kezdetekhez. A háború utáni szörnyű másnaposság, amit az emberek nem mertek elfelejteni, de látta, hogy a fehér festett fal világos jelkép a trendvezetők számára, hiszen a Michelangelo Antonioni 1966 - os film Blow-Up interieur tökéletesen illusztrálja.

A kilencvenes évek elején a fehér téglafal mindenütt visszatért, bár nemzedékekkel, akiknek a történelem szimbolikája kevésbé fontos volt, mint az örömteli emlékeztető a mi kegyetlenségünk és városiasságunk, melyet a tégla kontúrok biztosítanak.

A pszichológiai szinten működő szimbolizmus mellett a fehér téglák nyilvánvalóbb minősége a fény funkcionális kihasználása , különösen a visszaverődő természetes fény, azaz minden tér , különösen a kis helyiségek és üzletek fényesebbé válik .

Lehet, hogy fehér, de még mindig téglafal, és ahogy a híres számítógépes tudós Randy Pausch mondta:

- A téglafalak valamilyen okból vannak. A téglafalak nincsenek ott, hogy elkerülhessenek minket. A téglafalak vannak, hogy adjon nekünk egy esélyt, hogy megmutassuk, milyen rosszul akarunk valamit. "

És Nova Stone   Hogy megteremtse ezt a vágyat, hogy egyszerűen és gyorsan adjon meg mindent, amire szüksége van a díszítő panelek díszítésére , hogy kreatív kialakítású hátteret biztosítson.