Haza > Hírek > Tartalom

Wntwall Hardboard

May 25, 2018

Termék leírás

Alapinformáció

  • Modellszám: TTS, MFC, CCA, WNT

  • Mm3x1220x2440: Nagy sűrűségű1,7-1,8kgs / M3

  • Védjegy: dwall

  • Specifikáció: Mm3x1220x2440

  • Origin: Zhejiang

  • HS-kód: 4411190000

termékleírás

A NOVASTONE-t számos alkalmazásban alkalmazzák, beleértve a bútorösszetételeket, a falburkolatot, a kültéri deszkákat és a díszléceket, az alátéteket, a belső burkolatokat és a perforált lemezeket. A jól ismert "barna fedélzeten" a panelek számos formában állnak rendelkezésre, beleértve a kifinomult burkolatokat és a dombornyomott felületeket.

A NOVA STONE egy kompozit panel, amelyet elsősorban hővel és nyomással konszolidált, nemezelt lignocellulóz szálakból gyártanak. A gyártási folyamat során más anyagokat is fel lehet használni bizonyos tulajdonságok, például kopásállóság és nedvesség ellen, valamint nagyobb szilárdság és tartósság javítása érdekében.

A NOVA STONE egyenletes vastagsággal, sűrűséggel és megjelenéssel rendelkezik, és nem tartalmaz gabonát. Ellenáll a zsugorodásnak, a kopásnak és a kopásnak, valamint a hőmérséklet és a páratartalom változásának. A keményfa vágható, irányítható, formázható és fúrható szabványos fafeldolgozó szerszámokkal. Ezenkívül a keményfa ragasztással vagy rögzítéssel csavarokkal, tűzőkapcsokkal vagy szegekkel biztosítható. A keményfarostlemezeket laminált papír felülettel, műanyag rétegelt lemezekkel és furnérokkal lehet laminálni.

Fali / mennyezeti bélések, bútorok és szekrény bélések, általános célú építőlemezek, ajtóburkolatok, padló alátétek, gépjárműalkatrészek, csomagolás, térkialakítás, shopfit panelek,

Kiváló minőségű, nyers és festett alaplapokat kínálunk, amelyek standard méretben szállíthatók vagy vághatók az Ön egyedi igényeihez, és széles színskálával, vagy egyedi igényeknek megfelelő színnel lehet bevonni.
A faforgácslemezeket különböző színű drágakő mintákban is szállíthatjuk, amelyek az Ön igényeinek megfelelően színezhetők, pl. G. A melamin vagy más bevont lapok (legalább 100 lap) illesztéséhez.
Nagyméretű táblák és panelek, amelyek jellemzői a meghatározott végfelhasználási igényeknek megfelelően alakulnak ki, pl. G. Alacsonyabb nedvességtartalom melamin burkolatok préseléséhez.
1. Erő és stabilitás
2. Szabványos méret (például G 2440x1220mm) és különleges méret
3. Woodgrain nyomatok állnak rendelkezésre
4. A festett keménylemezet pontosan az Ön igényei szerint szállíthatja vagy nyomtathatja

Kapcsolat most