Építőanyag burkolat panelek külső falburkoló panelek kő falak házak ház kő falak

A több mint 10 éves fejlesztésű Nova Stone most az egyik vezető építőanyag-burkolólap, kültéri falburkoló panelek, kőfalak az otthonok kőfalak gyártóinak és szállítóinak Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és ...

Termék részletek

A több mint 10 éves fejlesztésű Nova Stone most az egyik vezető építőanyag-burkolólap, kültéri falburkoló panelek, kőfalak az otthonok kőfalak gyártóinak és szállítóinak Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon tegyél nagykereskedelmet a mi gyártmányunkból Kínában gyártott egyedi termékeket.

Anyag: Formált poliuretán

- Szín: 1 színben kapható.

- Mérés: 60 * 30 * 62,5x

- Sorozat: Geometria Tégla kő
- Nettó súly: kb. 0,8 kg

- Funkció:

A könnyű, tartós anyag úgy néz ki, mint a valódi kő. Élettartam garancia

INGYENES MINTÁK ELÉRHETŐ - Próbálja ki, mielőtt megvásárolná!

1.png


slate.png


图片 37.png图片 38.png
图片 39.png图片 40.png
图片 41.png图片 42.png


图片 43.png

A több mint 10 éves fejlesztésű Nova Stone immár a vezető házjavító fake kőfaragó hamis kőfal kőburkolat gyártók és beszállítók Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon tegyél nagykereskedelmet a mi gyártmányunkból Kínában gyártott egyedi termékeket.


3.pnginstall.jpg


5.png


4.png


A Nova Stone több mint 10 éves fejlesztésével immár az egyik vezető hazai lakástámogató hamis kőburkolatú hamis kőburkolatú falburkoló gyártó Kínában és Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon tegyél nagykereskedelmet a mi gyártmányunkból Kínában gyártott egyedi termékeket.


Vizsgálat