Ház dekoráció Külső burkolat anyagok Kültéri burkolat opciók Stone Rock Wall Stone Furnér Fal

A Nova Stone több mint 10 éves fejlesztésével immár az egyik vezető házburkolatú kültéri burkolat anyaga, kültéri burkolatú kőburkolat kőburkolatú falburkolat gyártók és beszállítók Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, a finom kidolgozás és a versenyképes ...

Termék részletek

A Nova Stone több mint 10 éves fejlesztésével immár az egyik vezető házburkolatú kültéri burkolat anyaga, kültéri burkolatú kőburkolat kőburkolatú falburkolat gyártók és beszállítók Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon értékesítse a gyárunkban Kínában gyártott egyedi termékeket.

Anyag: formulázott poliuretán

- Szín: 3 színben kapható.

- Mérés: 60 * 30 * 62,5x

- Sorozat: Nagy fal kő
- Nettó súly: kb. 0,8 kg

- Funkció:

• Egyszerű telepítés. Könnyű súlyú panelek perceken belül felszerelhetők formális képzés nélkül.
• Az öntött vagy valódi kő költséghatékony alternatívája
• Reális. A legtöbb embernek meg kell érintenie, mielőtt elhiszik, hogy ez nem valódi rock.
• Tartós és energiatakarékos. Hozzáad egy extra szigetelési réteget.
• Sokoldalú. Alkalmazható belül vagy kívül, otthonában vagy irodájában

Vízálló és fade ellenálló

1.png


slate.png


图片 37.png图片 38.png
图片 39.png图片 40.png
图片 41.png图片 42.png


图片 43.png

A több mint 10 éves fejlesztésű Nova Stone immár a vezető házjavító fake kőfaragó hamis kőfal kőburkolat gyártók és beszállítók Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon tegyél nagykereskedelmet a mi gyártmányunkból Kínában gyártott egyedi termékeket.


3.pnginstall.jpg


5.png


4.png


A Nova Stone több mint 10 éves fejlesztésével immár az egyik vezető hazai lakástámogató hamis kőburkolatú hamis kőburkolatú falburkoló gyártó Kínában és Kínában. Termékünk versenyképes a minőségi anyagok, finom kidolgozás és versenyképes áron. Kérjük, szabadon értékesítse a gyárunkban Kínában gyártott egyedi termékeket.


Vizsgálat